afo.gr

ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

Ανησυχούσαν οι Παοκτσήδες μη τυχόν και κάνει καμιά ματσαραγκιά ο Ερτογάν, προκύψει κάνας πόλεμος και δεν προλάβει ο Δικέφαλος να πάρει το πρωτάθλημα!

Τελικά, τα πράγματα στη ζωή είναι πιο απλοποιημένα και μπορεί να γίνουν ...χωρίς ντουφέκια. Αρκεί ένα απλό χαρτί υγείας!

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Από την ώρα που το εκσφεντονισμένο χαρτί έφτασε στο πρόσωπο και ο προπονητής του Ολυμπιακού έγειρε βασανιστικά στο έδαφος, ένα σωρό ερωτηματικά ταλανίζουν την κοινωνία:

  • Το χαρτί υγείας ήταν δίφυλλο ή μονόφυλλο;
  • Ήταν αρχινισμένο ή ακέριο;

ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣΠαράλληλα, τεράστια ερωτηματικά προκαλεί η Nova με τη στάση της, αφού στις σημαντικές φάσεις έχουμε τη σχετική στατιστική που αφορά τα χλμ/ώρα με τα οποία έφυγε η μπάλα προς το τέρμα. Στη συγκεκριμένη φάση -παραδόξως- δεν είδαμε την ταχύτητα με την οποία εκσφεντονίστηκε το χαρτί υγείας. Ύποπτον...!

Ενώ αναμένεται το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε ...κρίσιμη κατάσταση ο Γκαρσία (προς το παρών έχει επαφή με το περιβάλλον), ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ο κόουτς αρνείται να μεταβεί στην τουαλέτα, διότι δεν είναι σε θέση να αντικρίσει εκ νέου το φονικό όπλο

ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ

Κι ενώ γράφονται οι παραπάνω αράδες, νέες εκδοχές παρουσιάζονται επί του εκσφεντονισμένου αντικειμένου: Ρολό ταμειακής (λέει...) και όχι χαρτί υγείας.

Αποφασίστε ρε παιδιά... Μας χαλάτε ένα πόνημα για το οποίο χύνονται ανεκτίμητης αξίας εκχυλίσματα, φαιάς ουσίας.

Πάντως, εάν ήταν ρολό ταμειακής μηχανής, το θέμα αποκτά γενικότερες κοινωνικές προεκτάσεις, αφού προφανώς ο ...εκσφεντονέας ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος που έκλεισε, άρα δεν χρειάζεται (πλέον) την ταμειακή ούτε και τα ...ρολά της! 

Βλέπετε σε τι απρόβλεπτες καταστάσεις μας οδηγεί η κρίση...;

 ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΟΥΣΕΝΑΣ

Η καταγγελία είχε ως εξής:

«Όμορφη γυναίκα έχεις» λέει ο Μεχμέτ Αγάς στον ομοτράπεζο Μενούση.
«Πού την είδες;» ρωτά ο Μενούσης.
«Στο πηγάδι να βγάζει νερό, και μου μίλησε».
Δύσπιστος ο Μενούσης, ξαναρωτάει: «Κι αν την είδες, πες τι φόραγε;»
«Κόκκινο φουστάνι είχε, παρδαλή ποδιά».

Ε! Τι ήταν να πει ο Μεχμέτ Αγάς Ρεσούλ Αγάς κατ' άλλους) ότι φόραγε "παρδαλή ποδιά" η Μενούσενα, τρελαμένος ο Μενούσης ...πάει την έσφαξε. Τόσο απλά!

Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα;

Συλλογίστηκαν άραγε οι μερακλήδες που χόρεψαν κατά καιρούς το γνωστό Ηπειρώτικο τραγούδι, ότι οι στίχοι του βασίζονται σε ανώνυμο στιχουργό;

Τους πέρασε από το μυαλό ότι με τις χορευτικές "κατσιές" τους, ρίχνουν νερό στο μύλο των ανωνύμων ...στιχουργών;

ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά οφείλω να σας ενημερώσω και για τα εξής:

  • Τα: "Γιάννη μου το μαντήλι σου, γιατί είναι λερωμένο..." και "Παιδιά της Σαμαρίνας ωρέ παιδιά καϋμένα..." επίσης είναι ανωνύμου στιχουργού, οπότε τίθεται σε αμφισβήτηση, κατά πόσο ήταν λερωμένο και το μαντήλι του Γιάννη και τα παιδιά της Σαμαρίνας...! 

Φυσικά ούτε για τον Θησέα και το Χρυσόμαλλο Δέρας υπάρχουν επώνυμες αναφορές. Κάντε τα κουμάντα σας...

ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ

Οπότε, για να υπάρχει εγκυρότητα και αξιοπιστία του χορού στο επόμενο πανηγύρι, φροντίστε να είναι επωνύμου στιχουργού. Ενδεικτικά:

ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

Το να προλογίζεις εκδήλωση με τη συμμετοχή: Βασίλη Καρρά, Αντώνη Ρέμου, Πίτσας Παπαδοπούλου και Στράτου Διονυσίου (κατόπιν ...Αναστάσεως) και στο τέλος να σου προκύπτει στην πίστα ο ...Τάσος Μπουγάς, είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά, πέραν της θυμηδίας που μπορεί να (μας) προκαλεί.

ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ

Ωστόσο ο Τάσος κακώς είναι υποτιμημένος, αφού στις επανεκτελέσεις του έχει πει ...σημαδιακά τραγούδια:

ΤΙ ΗΤΑΝ;

Θα με πει κάποιος αν ήταν εντέλει χαρτί υγείας ή ρολό ταμειακής;

Μ' έχει φάει η αγωνία...

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Α! και να μη το ξεχάσω:

Ο άνθρωπος που πέταξε το χαρτοαντικείμενο, έκανε απλά μια ...ακτιβίστικη ενέργεια. Τίποτα παραπάνω.

Το αναφέρω, διότι από σήμερα τα λαγωνικά θα ψάχνουν τον ...ακτιβιστή! Μην ακούσω τίποτα περί "χούλιγκαν", "εγκληματία..." και ένα σωρό ...μπούρδες...