afo.gr

ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...

ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Η Γενική Συνέλευση της Κυριακής, ουσιαστικά αξιολογείται και ως απτό δείγμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης των Μελών ως προς τον τρόπο δρομολόγησης των πραγμάτων.

Θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι αυτό έχει τελειώσει με τις Εκλογές, ωστόσο η εμπιστοσύνη που αποκτά ένα Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από μια εκλογική διαδικασία, δεν σημαίνει ότι εκ προϊμίου υφίσταται και κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Αυτό, το βλέπουμε καθαρά σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο αλλά και σε δεκάδες φορείς της χώρας όπου, ναι μεν έχει εκλεγεί ένα Δ.Σ., ωστόσο δεν υπάρχει το έρισμά του στο εκλογικό σώμα. Στους καθ' ύλην αρμόδιους παραλήπτες της δράσης του Δ.Σ.

Στον Σύνδεσμο, έχουμε "εκλογές" κάθε ένα ή δύο μήνες! Με τις συγκεντρώσεις που γίνονται, εισπράττεται η ανταπόκριση στα όσα συμβαίνουν. Εισπράττεται, με τον όγκο αλλά -κυρίως- με τον τρόπο ανταπόκρισης.

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ 51%

Το έχουμε ξαναγράψει: Ο Σύνδεσμος διεκδικεί το 100% της ανταπόκρισης των Μελών Δεν του αρκεί το 51% ή το ...30% το οποίο σήμερα βγάζει Κυβέρνηση στην Ελλάδα!

Διεκδικώ το 100% δεν σημαίνει ότι "διεκδικώ" από το σύνολο των Μελών την απόλυτη συμφωνία σε όσα διαδραματίζονται, αλλά σε αυτό το ποσοστό συμπεριλαμβάνεται και η "παραγωγική διαφωνία".

Η εκτίμηση μας είναι ότι ο Σύνδεσμος δεν θα μοιάζει σε τίποτα όπως τον έχουμε γνωρίσει ως σήμερα, εάν το ποσοστό αυτό κάποια στιγμή μέλλον, πέσει κάτω από το 80%!

Είμαστε πολύ-πολύ παραπάνω σήμερα και ...συνεχίζουμε.

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

Στα 5 αυτά χρόνια, δυο φορές αμφισβητήθηκαν οι κινήσεις του Συνδέσμου.

Η μία ήταν τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου του 2014, όταν "κάποιοι" εκτίμησαν, ότι για λόγους που βολεύουν ατομικά κάποια Μέλη του Δ.Σ. επιχειρήθηκε ο διαχωρισμός των αγροτικών φωτοβολταϊκών και η (νέα) τιμή τους να είναι τέτοια που θα βολεύει κάποια άτομα, αλλά όχι τον Σύνδεσμο.

Οι εξελίξεις πέταξαν στα σκουπίδια αυτές τις απόψεις. Ο Σύνδεσμος παρέμεινε απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της Γ.Σ. του Μαρτίου 2013: Όλα τα αγροτικά φωτοβολταϊκά είναι ίδια. Τελεία!

Η δεύτερη αμφισβήτηση προέκυψε πρόσφατα, τον Φλεβάρη του 2017, με βάση τα όσα εξελίχτηκαν μετά την κινητοποίηση στο Υπ. Ενέργειας για τις πληρωμές. Αμφισβητήθηκαν οι χειρισμοί της Διοίκησης.

Οι εξελίξεις πέταξαν στα σκουπίδια και αυτές τις απόψεις. Τον καιρό της αμφισβήτησης η υπερημέρια ήταν στις 216 ημέρες. Σήμερα είναι στις 95 ημέρες και τον Φλεβάρη θα είναι στις 50!

ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Όμως έχει σημασία να δούμε ποιοι, πως και πόσοι είναι αυτοί που αμφισβήτησαν τα παραπάνω. Ας το το δούμε, μέσα από μια "υποκειμενική αριθμολογία".

  • Πως αμφισβήτησαν; 

Αποκλειστικά μέσα από το (δωρεάν) διαδύκτιο, κατά 99% ανώνυμα αλλά -κυρίως- χωρίς επιχειρήματα.

  • Ποιοι αμφισβήτησαν; 

Εδώ, δώστε βάση τους συσχετισμούς διότι προκαλούν μέχρι και γέλιο:

Αμφισβητήθηκε ο Σύνδεσμος από κάποιους: α) Παραγωγούς Ηλεκτρικής Ενέργειας, β) Φερόμενους ως ηγέτες "συλλόγων", γ) Αγρότες με φωτοβολταϊκό, τελεία. δ) Μέλη του, σε ποσοστό κάτω του 5%

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

Επειδή κάποιος έχει εμπλοκή με τα φωτοβολταϊκά και μπαίνει σε διαδικασία να αμφισβητήσει (τζάμπα) τις ενέργειες ενός συλλόγου με τον οποίο δεν έχει ουδεμία εμπλοκή, δεν σημαίνει ότι μας αφορά κι όλας. Ή μάλλον -για να λέμε την αλήθεια- μας ενδιαφέρει, όοοοταν αυτή η αμφιβήτηση φτάνει να επηρεάζει τη σκέψη Μελών μας που έχουν στο DNA τους μια αδικαιολόγητη καχυποψία, επί παντός του επιστητού.

Όμως γι αυτό το θέμα θα διακόψουμε τη ροή του προγράμματός μας, διότι έχουμε κάποιες δηλώσεις:

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ

Μας ενδιαφέρει όμως απόλυτα η άποψη των Μελών, έστω και αν κάποιες (ελάχιστες) φορές, σε ελάχιστο ποσοστό αυτών, εμπεριέχονται άδικες κρίσεις οι οποίες μάλιστα έγιναν θρύψαλα στο πέρασμα του χρόνου, από τις εξελίξεις που ακολούθησαν.

Και στα πλαίσια διεκδίκησης του 100% (που λέγαμε παραπάνω) θέτουμε δύο ερωτήματα σε αυτό το 2% ή 3% ή έστω 4% των Μελών, που αμφισβήτησαν ενέργειες και στρατηγικές:

1. Υπήρξε τελικά ιδιοτελής προσέγγιση την περίοδο του "κουρέματος" ή όλα τα πάρκα των Μελών είναι ίδια, όπως με συνέπεια υποστήριξε ο Σύνδεσμος από το 2013;

2. Υπήρξαν λάθος χειρισμοί τον Φλεβάρη του 2017 ή με βάση αυτούς τους χειρισμούς μειώθηκε σήμερα η υπερημέρια κατά 60%;

  • Είναι ερωτήματα, στα οποία οι απαντήσεις των νοημόνων ταυτίζονται απόλυτα!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ο Σύνδεσμος δεν έχει μια απρόσωπη λίστα ονομάτων. Δεν είναι ...taxis net.

Σήμερα -για παράδειγμα- ένα Μέλος του Συνδέσμου βρίσκεται στο Νοσοκομείο και χρειάζεται αιμοπετάλια. Αυτό, δε μπορεί να το ξέρει το taxis net της εφορίας. Δεν πρόκειται να το μάθει ποτέ!

Και, δεν μένει ο Σύνδεσμος απλώς σε αυτό που ξέρει, δίκην κουτσομπολιού. Προχωράει και στο "τι μπορεί να κάνει...".

Γι αυτά τα θέματα καθώς και για δεκάδες άλλα δεν εκδίδει ...Δελτία Τύπου, για να δείξει ότι υπάρχει. Το εάν και πως υπάρχει, το γνωρίζουν τα Μέλη. Αυτοί μας αφορούν.

Ανούσια δελτία τύπου, εκδίδουν αυτοί που θέλουν να καμαρώσει η μάνα τους τη φωτογραφία τους στα σάιτ, για ένα (δήθεν) αντικείμενο που αύριο δε θα το θυμάται κανείς!

ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Με αφορμή τη Γενική Συνέλευση, δεχτήκαμε κάποια (αρκετούτσικα) τηλέφωνα από ανθρώπους που για διαφόρους λόγους δεν θα μπορούν να είναι μαζί μας την Κυριακή.

Η απάντηση σε αυτά τα τηλεφωνήματα, είναι το: Ξέρω ποιος είσαι...

Είναι σοβαρό δείγμα ανταπόκρισης (που λέγαμε παραπάνω) να φτάνει κάποιος σε σημείο να "απολογείται" για μια απουσία του.

Παράλληλα όμως, είναι δεδομένο ότι (πλέον) έχουμε γνωριστεί. Ξέρω ποιος είσαι...!  

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

Πάμε λοιπόν στη Γενική Συνέλευση, που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στα ειωθότα. Θα είναι εκεί:

Ψηλοί, κοντοί, Παοκτσήδες, Ολυμπιακοί, Δεξιοί, Αριστεροί όπως μπαίνουμε, Αριστεροί όπως βγαίνουμε, Ευρωσκεπτικιστές, Σοσιαλδημοκράτες, Πασοκτσήδες, ο Τάσος που μου χρωστάει 60 ευρώ από καλοκαίρι, η Αμαλία η κομμώτρια, ο Μίμης με το βουλκανιζατέρ.... Όλοι θα είναι εκεί!

EXTRA

Οι τελευταίες πληροφορίες από το διοργανωτικό μέρος της εκδήλωσης, αναφέρουν ότι στην είσοδο του χώρου θα υπάρχουν προς βρώση και δεκάδες τεμάχια κέηκ. Αυτό, από μόνο του, είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Τι άλλο να κάνω για σας, γαμώ το φελέκι μου...;

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ