afo.gr

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Είναι πανκοινώς γνωστό ότι  οι ελληνικές οικογένειες περνούν μια μεγάλη κρίση, με κοινή συνισταμένη τα οικονομικά προβλήματα, ωστόσο το (επικείμενο) διαζύγιο Άκη-Βίκυ συντάραξε το Πανελλήνιο. Εντελώς απροσδόκητα μια ακόμη οικογένεια ...διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη. Που βαδίζει αυτός ο τόπος...;  Που οδηγούμαστε κύριοι..;

ΦΗΜΕΣ 

Συνέπεια του παραπάνω συμβάντος, ήταν να καλλιεργηθούν μια σειρά φημών, όπως για παράδειγμα για τη διατροφή που θα ζητήσει η Βίκυ: Κάποιοι μιλούν για 2 υποβρύχια, άλλοι πιο συγκρατημένοι για μόλις ενάμισο υποβρύχιο.

Άλλες πάλι φήμες, λένε ότι η απάντηση που έδωσε η Βίκυ στον Άκη, όταν του ανακοίνωσε τηλεφωνικά τον χωρισμό, όντας εκείνος έγκλειστος για 6-7 ώρες και τη ρώτησε: "Γιατί μου το κάνεις αυτό...;" η απάντηση που έλαβε ήταν:

- Δεν μπορεί ρε Άκη να γυρνάς όλη μέρα στις φυλακές και να μην πατάς το πόδι σου στο σπίτι! Δεν πάει άλλο...

Τέλος, φαίνεται ότι στερούνται σοβαρότητας και οι φήμες, ότι συγκρατούμενος του Άκη τον άκουσε στο κελί να σιγουμουρμουρίζει το τραγούδι: "Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόϊδο στο κλουβί..."

ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ

Από τη σημερινή Υψηλή Τάση και ενίοτε, σε μείζονα ζητήματα που συνταράσουν το Πανελλήνιο, θα ζητούμε και θα καταγράφουμε τη γνώμη ενός "συντηρητικού" και ενός "προοδευτικού", ώστε να ενισχύεται ο πλουραλισμός, ο οποίος -ούτως ή άλλως- είναι διάχυτος στο afo.gr

Δείτε τι μας είπαν για τον Άκη:

  • Ο Συντηρητικός: Καλά του κάνανε. Να σαπίσει στη φυλακή...!
  • Ο Προοδευτικός: Φιλαράκι, μήπως χτυπάς τα πτώματα που είναι ανώδυνος στόχος, επειδή αδυνατείς να πεις κάτι για τους εν ενεργεία..;

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, είμαι φούλ υπέρ του Συντηρητικού, διότι ο "άλλος" θέλει ντε και καλά να με ...ξεβολέψει.

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΨΙΜΟΤΗΤΑΣ

Η Διακοψιμότητα με τη μορφή που τη γνωρίσαμε (επιβάρυνση των αγροτών και των άλλων παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας) φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα είναι μια ιστορία που θα ανήκει στο παρελθόν. Ο αγώνας, φαίνεται ότι δικαιώνεται, έστω και με Ευρωπαρέμβαση...!

Αυτό, όπως αντιλαμβάνεστε δίνει επιπρόσθετη δουλειά στο afo.gr, αφού θα πρέπει να ξαναφτιάξει το "μηχανογραφημένο τιμολόγιο", μέσω του οποίου τιμολογούν πλέον προς τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. εκατοντάδες Μέλη

Μην αγχώνεστε. Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα ...τιμολογήσουμε με ορθά νούμερα!

ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ

Νωθρό είναι το ξεκίνημα των ομάδων στις οποίες εμπλέκονται Μέλη του Συνδέσμου.

  • Στις Σέρρες (μέλος του προπονητικού τημ ο Ημαθιώτης Σήφης Μωϋσίδης), η ομάδα είναι χωρίς βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Β! Εθνικής
  • Στην Πέλλα, ο Εδεσσαϊκός (Πρόεδρος ο Πέτρος Πασσαλής - αφιέρωμα του afo.gr: εδώ), με αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, στην 7η αγωνιστική της Γ! Εθνικής βρίσκεται 3os από το τέλος με 5 β. και το "όριο σωτηρίας" σήμερα, να βρίσκεται στους 9 βαθμούς.

Λίγο να τσιτώσουμε τα γκάζια παιδιά...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ DELETE

Κατέρρευσε το "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" την προηγούμενη εβδομάδα για μόλις 15 ώρες και εάν σας πω πόσα μηνύματα και τηλεφωνήματα δεχθήκαμε, θα δυσκολευτείτε να το πιστέψετε. Μιλάμε για πιθανή ψύχωση (!), στην οποία έχουμε την ευθύνη ως ...ηθικοί αυτουργοί.

Τα αποτέλεσματα και τα μηνύματα της κατάρρευσης ήταν δύο:

1. Το ξαναφτιάξαμε από την αρχή και (μάλλον) έγινε πιο λειτουργικό.

2. Μην διαγράφεις ποτέ αρχεία, εάν δεν είσαι σίγουρος ότι πήρες backup!

Το βασικό βέβαια μήνυμα, είναι ότι η επιλογή να διαβάσεις το "αναμένεται..." είναι πολύ προτιμότερη από την αβεβαιότητα του σκότους.

ΑΝ, Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ

Δηλαδή, άμα κόψουμε την "Υψηλή Τάση" για κάνα εξάμηνο, τι θα γίνει;

Θα πέσετε στα ναρκωτικά...;

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΗΜΕΣ

Στερούνται σοβαρότητας οι φήμες που θέλουν τον Σύνδεσμο να απευθύνεται σε δικηγόρους, ώστε να κλειστεί συμφωνία για ομαδική έκδοση διαζυγίων, ούτως ώστε να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα ο Άκης για να του βγει πιο φθηνά.

Δεν υφίσταται τέτοια σκέψη.

Προς το παρών...