afo.gr

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ, ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

ΜΑΝΤΟΝΑ

Χαμός πάλι. Που αλλού; Στη Θεσσαλονίκη.

"Χριστιανοκύρηκες" πήραν στο κυνηγητό τον ίδιο τον διάολο. Ο οποίος -ως γνωστόν- έχει πολλά ποδάρια και είναι κομματάκι δύσκολο να τον τσακώσεις.

ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Ουσιαστικά, δύο είναι οι -κατά βάση- πολιτικές: Η Προοδευτική και η Συντηρητική. Όλα τα υπόλοιπα (Δεξιά, Αριστερά, Κεντροαριστερά και τα ρέστα), είναι παρακλάδια των δύο πολιτικών.

Το τι είναι συντηρητικό, κατά τεκμήριο είναι ευδιάκριτο. Εκεί που γίνεται συζήτηση, είναι για τον προσδιορισμό του "προοδευτικού", το οποίο ενίοτε συγχέεται με τη δηθενιά ή (και) το λούμπεν.

Να, μια ειδοποιός διαφορά των "δύο πολιτικών" για παράδειγμα είναι η εξής:

- Εάν υποθέσουμε ότι κατέβαινε σήμερα ο Ιούδας στη γη, ο συντηρητικός θα τον κρεμούσε ανάποδα (!) και ο προοδευτικός ...απλώς θα τον προσπερνούσε. Διότι, ο Ιούδας εξυπηρετεί το story. Χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει ιστορία...!

Αλλά, εάν ο συντηρητικός μπορούσε να αντιληφθεί ότι η απουσία του Ιούδα, ουσιαστικά και εν τοις πράγμασι αποδομεί την "ιστορία", τότε δεν θα μπορούσαμε να τον ξεχωρίσουμε από τον προοδευτικό. Άρα ...μας είναι απαραίτητος!

Τουτέστιν, να κάνουμε τη σούμα: Η ιστορία χρειάζεται τον Ιούδα για να εξελιχθεί, ο προοδευτικός χρειάζεται τον συντηρητικό που έχει πρόθεση να ...κρεμάσει ανάποδα τον Ιούδα διότι αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει ο διαχωρισμός τους κι όλοι θά 'μασταν ίσια κι όμοια (!) και τέλος ο Παναγιωτάκης πρέπει να συνεχίσει τις εκταμιεύσεις προς τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. για να μην ξαναματαγίνουμε μπίλιες...! 

Ο ΧΡΟΝΟΣ

Ο χρόνος είναι καταλυτικός παράγοντας που επηρεάζει τον διαχωρισμό προοδευτικού και συντηρητικού, ωστόσο και αυτός ο διαχωρισμός επηρεάζεται από την κουλτούρα του καθενός, σε σημείο που μπορεί να προκαλεί ακόμη και τον γέλωτα σε κάποιες περιπτώσεις.

Να, για παράδειγμα ο πιτσιρικάς που έβαζε σκουλαρίκι στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήταν "μοντέρνος" ή "εξώλης και προώλης", ανάλογα με την κοινωνικοπολιτική προσέγγιση του καθενός, ενώ σήμερα περνά απαρατήρητο.

Βασικά, κανένας από τους δύο παραπάνω προσδιορισμούς δεν ευσταθεί, διότι το να βάλει κάποιος σκουλαρίκι στο αυτί, στη μύτη ή ...όπου αλλού έχει ανάγκη (θα) πρέπει να θεωρείται άνευ σημασίας. Ο προσδιορισμός του ως "προοδευτικού", υποτιμά όλα αυτά που κατά τεκμήριο ωθούν την πρόοδο.

Στη δική του μύτη όμως το σκουλαρίκι. Όχι στη ...δική μου...!

ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ...ΤΣΟΝΤΕΣ;   

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το Pornhub (πλατφόρμα διαδυκτιακού πορνό), οι Έλληνες βρίσκονται στην 7η θέση των top κατηγοριών που αναζήτησαν και παρακολούθησαν την κατηγορία «shemales», όρος που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία του σεξ για πρόσωπα με εμφανή διαφοροποίηση μεταξύ ανατομικού και κοινωνικού φύλου! Μάλιστα το έτος 2016 υπήρξε αύξηση παρακολούθησης κατά 36% σε σχέση με το 2015!

Δύο τινά συμβαίνουν: Ή η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι προοδευτικοί σεξουαλικά ή οι συντηρητικοί αρέσκονται να βλέπουν αυτό που (δήθεν) δεν θέλουν ούτε να ξέρουν ότι υπάρχει γύρω τους! Απλώς να το βλέπουν κρυφά στην οθόνη. Όλα στα κρυφά...

Ε! δε βγαίνουν αλλιώς να νούμερα ρε παιδιά. Μιλάμε για την 7η θέση στον κόσμο, όχι αστεία. Μια θέση μας λείπει για να πάρουμε "Ολυμπιακό μετάλλιο θέασης τσόντας"!

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ (;)

Δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει που τα παρακλάδια των "δύο πολιτικών", εκατοντάδες φορές υποστηρίζουν πράγματα που αντίκεινται στην απλή νοημοσύνη. Φυσικά και στη δική τους. Δίκιο (κατ' αυτούς) έχει αυτός που σε στέλνει να πεις κάτι και όχι αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεσαι!

Ο πελάτης, έχει πάντα δίκιο...

Είναι ακριβώς όπως πηγαίναμε στα δισκάδικα τη δεκαετία το '80 και ζητούσαμε μια κασέτα με: Κοντολάζο, Πανταζή, Χριστοδουλόπουλο, Ρίτα Σακελαρίου και σε ότι περισσέψει απ' την ταινία ...βάλε λίγο Μαντόνα.

Δεν κολλάει ρε φίλε η Μαντόνα με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά ο "δισκάς" δε θα κάτσει να σου κάνει μουσική ανάλυση, διότι διακυβεύονται 1.200 δραχμές!

Η μήπως τελικά κολλάει...;   

ΣΤΑ 15;

Τι άλλο μάθαμε το τελευταίο διάστημα;

Α! ότι για να στείλει ένας γονιός το παιδί του στον ψυχίατρο, θα πρέπει πρώτα αυτό να κλείσει τα 18 του χρόνια! Αυτό κατάλαβα από την κουβέντα για τον "πήχη" των 15 ετών.

lightbox[500 300]ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ Όσο ζεις κανείς ...μαθαίνει!

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ)

Όσο όμως περνούν τα δευτερόλεπτα, τόσο σκέφτομαι ότι Νομοσχέδια για τα δύο φύλλα και άλλες τέτοιες "προοδευτικούρες", είναι μπαρμπούτσαλα μπροστά στην αγωνιστικότητα που επέδειξε μέρος προοδευτικών νεολαιών της δεκαετίας του '80, βάζοντας στην ίδια κασέτα Χριστοδουλόπουλο και Μαντόνα.

Κι όμως, αναφερόμαστε στους πρώτους αιρετικούς προοδευτικούς της μεταπολίτευσης.

Και αφού κανένας δεν ενδιαφέρθηκε επί τόσες δεκαετίες, έρχεται σήμερα το afo.gr να αποκαταστήσει ανθρώπους που λοιδωρήθηκαν σε σχολικές εκδρομές και στιγματίστηκε η ενδοσχολική ζωή τους (αυτό που αργότερα ονομάστηκε ...μπούλινκ από τις όψιμες προοδευτικάρες).  

Αποκαθιστούμε σήμερα ανθρώπους που για χρόνια δεν μπόρεσαν στο σχολείο να σταυρώσουν γκόμενα.

Κι όλα αυτά γιατί...; Επειδή στη σχολική εκδρομή, η κασέτα που έβαλαν στο λεωφορείο, μετά το "Μιούσικ" έπαιξε το "Παντρεμένοι κι οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ..." .

Που είναι το πρόβλημα δηλαδή...;