afo.gr

ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΓΟΥΩΛ ΣΤΡΗΤ

ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ

Τι ακούσατε και μάθατε, αλλά δεν δώσατε σημασία, τις τελευταίες ημέρες...; Ότι η λαθρεμπορία καυσίμων είναι ...πλημμέλημα!

Δηλαδή, είτε ανοίξεις μερακλωμένος το μεγάφωνο στο τέρμα, είτε εμπορευθείς λαθραία καύσιμα, είσαι (περίπου) στα ίδια ...ντεσιμπέλ παρανομίας.

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Νομίζω, αν διοργανώναμε την ίδια την έκθεση στο Μπάρι, θα είχε "λιγότερη βαβούρα" από την μετάβαση...!

Πάντως, πριν σβήσετε τα φώτα στο ξενοδοχείο, καλού-κακού βεβαιωθείτε ποιος θα κοιμηθεί στο διπλανό κρεβάτι. Μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις...! Η οργάνωση καλή μεν, αλλά το αλάθητο το έχει μόνο ο Πάπας του Βατικανού!

ΧΑΜΟΣ

Ρε χαμός θα γίνει σου λέω. Θα μας θυμούνται οι Ιταλιάνοι για χρόνια...

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Η Α.Ε.Κ. στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και με 5 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό;

Τι καλύτερη απόδειξη θέλετε, ότι ...βγαίνουμε απ' τα μνημόνια;

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ

Όλοι πάντως αναμένουν από τον Ολυμπιακό να ...ξεσπάσει στη Γιουβέντους. Αυτή θα τα πληρώσει όλα!

ΜΑΖΟΥΤ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ

Αυτά που πρέπει να κρατήσετε, από την πολιτική επικαιρότητα των ημερών:

ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ1. Ο καρατομηθείς πλαστογράφος, υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής, κόβοντας φυσικά άλλον που -για κακή του τύχη- δεν ήταν πλαστογράφος. Που πα' ρε να κάνεις πολιτική καριέρα, χωρίς μια πλαστογραφία...;

ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ2. Η φωτογραφία με την "μαζουτολουόμενη", ήταν καθαρό μοντάζ. Τι ...ποιος το λέει;

    - Η Αυλωνίτου το λέει. Δεν χρειάζονται άλλα τεκμήρια! 

3. Είχε μια ελπίδα ο φουκαράς ο Σταύρος, εάν ψήφιζαν κι οι πιτσιρικάδες με τα κινητά, ήρθε η Βόνταφον και την έσβησε. 

ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ4. Μετά την πλαστογράφηση του ζεϊμπέκικου Κουρουμπλή (είδηση στην οποία τσίμπησαν πάρα πολλοί), αναμένουμε και την είδηση ότι το ζεϊμπέκικο του Κουτσιούμπα ήταν στα γενέθλια του Μιχαλολιάκου! Τζάμπα είναι οι "ειδήσεις". Όλο το έτος είναι μια ...Πρωταπριλιά

ΦΑΤΜΑΓΙΟΥΛ

Αφού σας άρεσε τόσο πολύ το σαρβάιβορ, φάτε ...τέσσερεις παραλλαγές του, φέτος. Στον τέλος θα νοσταλγείτε τον "Σουλεϊμάν" τη "Φατμαγιούλ" κι όλα τα Τούρκικα που έγραψαν ιστορία την προηγούμενη τετραετία...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΑ

Διαγωνισμό έκπτωσης τιμής ξεκίνησε να κάνει ο Σύνδεσμος 15 μήνες πριν, για τα αγροτικά αυτοκίνητα και στο τέλος κατέληξε ...διαγωνισμός ποιότητας.

Πράγματι, οι εντυπώσεις όσων ήδη απέκτησαν το αυτοκίνητο είναι άκρως εντυπωσιακές και το γράφουμε σήμερα, που το "πανηγύρι" έχει τελειώσει, οπότε ...δεν είναι διαφήμιση!

Και σε αυτή την περίπτωση, η καθαρότητα των διαδικασιών, το οικονομικό όφελος των Μελών καθώς και η ίδια η αξία του αντικειμένου δεν αμφισβητήθηκαν, διότι ...δεν συνέτρεξαν οι λόγοι!

ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ

Για μία ακόμα φορά όμως το afo.gr πιάστηκε "αδιάβαστο" με τους αριθμούς, δικαιώνοντας τους ...πολέμιούς του,  αφού σε ανάρτηση του Γενάρη κάναμε αναφορά για διάθεση μόλις 85 οχημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι η διάθεση έχει υπερδιπλασιαστεί και επειδή δεν πρέπει να έχουμε κόμπλεξ με τους αριθμούς, θα πρέπει να αναλογιστούμε μερικά οικονομικά στοιχεία που προκλήθηκαν, κατόπιν ...παρεμβάσεως του Συνδέσμου:

  • Προκλήθηκε τζίρος άνω των 4 εκ. ευρώ. Τα Μέλη ωφελήθηκαν πάνω από 900.000€. Το Κράτος εισέπραξε από έκδοση αδειών και τέλη κυκλοφορίας (μόνο για το 2017) πάνω από 52.000€. Οι τράπεζες κερδίζουν από τους τόκους δανείων κάθε χρόνο: πάνω από 200.000

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ

Βλέπω σε μερικά χρόνια να φταρνίζεται ο Σύνδεσμος και να τρέχουν για θερμόμετρα στη Γουώλ Στρήτ!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Να ξαναγυρίσουμε στις δραστηριότητες που θα γίνουν στην Ιταλία:

Για την Πέμπτη 12/10 έχει προγραμματιστεί ανοικτή σύσκεψη με την Διοίκηση του συλλόγου κατασκευαστών αγροτικών μηχανημάτων. Παρουσία των Μελών!

Δηλαδή, τα Μέλη θα επικοινωνήσουν κατ' ευθείαν με αυτούς που φτιάχνουν τα μηχανήματα!

Από εκεί που είχαμε συνηθίσει σε "συμφωνίες" πίσω από κλειστές πόρτες, φτάσαμε σε προτάσεις έπειτα από ανοικτές διαβουλεύσεις

Για βάλτε με το νου σας, πόσοι από σας αγοράσατε αγροτικά μηχανήματα, πάνελ, ινβέρτερ κλπ, τα οποία "σας πρότειναν" ή (και) σας επέβαλαν άλλοι, για τους δικούς τους λόγους, που δεν ήταν αποκλειστικά το δικό σας συμφέρον! 

FACEBOOKΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ

Κατακλύστηκε από "λάικ" η σελίδα του afo.gr στο facebook (δεξιά) καθώς και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από αγρότες και άλλους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας που εξεπλάγησαν με την είδηση περί εξόφλησης της παραγωγής Μαϊου από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. Μάλιστα, σε δύο σχόλια μας επισημάνθηκε ότι έγινε λάθος στον μήνα.

Όχι αγαπητοί φίλοι. Δεν έγινε λάθος στον μήνα. Αρχίζει σε λίγες ώρες η εξόφληση της παραγωγής Μαϊου από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε.

Το ...πνεύμα των Χριστουγέννων επηρέασε τόσο τις εξελίξεις, που η υπερημέρια από τις 210 ημέρες ...βυθίστηκε στις 99!

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΟΟΛΟΙ

Να το υπενθυμίσουμε ξανά, διότι η επανάληψη είναι η μαμά της εμπέδωσης. Από τις άοκνες ενέργειες (και) του Συνδέσμου, πληρώνονται όοοολοι:

  • Πληρώνονται ο "φουκαράδες" με τα 20kw
  • Πληρώνονται οι "προύχοντες" με τα μεγαβάτ
  • Πληρώνονται οι αγρότες που δεν είναι Μέλη του Συνδέσμου (αλλά θα αναθεωρήσουν τη στάση τους εν τοις πράγμασι, σε λίγο καιρό...!)
  • ΑΨΟΥΠληρώνονται παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας που ...προσεύχονται να μην γίνονται πληρωμές, για να δικαιωθεί η ανυπαρξία τους
  • Πληρώνονται πονεμένοι, αδικημένοι, ψηλοί, κοντοί, μελαχρινοί, ερμαφρόδιτοι, φαλακροί, γκριζομάλληδες, πληρώνεται ο Μπάμπης απ' τη Σαλονίκη, η ...Μαρία απ' την Κύπρο με το προβληματικό ...πόδι, ο Βλάσης απ' το Διδυμότειχο, ο Νώντας ο σουγιάς (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο), η Νατάσσα με το εξώγαμο, ο Φίφης ο Αεκτζής, ο Τάκης με το σουβλατζίδικο στο Νέο Κόσμο δίπλα απ' το προποτζήδικο του Σταμάτη και της Στέλλας, πληρώνεται ο Μάκης ο χοντρός, ο Νικήτας απ' τ' Αγρίνιο, ο Χρηστάρας με την κόκκινη βέσπα, ο Γιάννης της Ανθούλας ο γιός, ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Κώστας ο αμαρτωλός  ...πληρώνονται όοολοι.... λέμε!   

ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Οσονούπω, θα φταρνίζεται ο Σύνδεσμος και θα τρέχει για θερμόμετρο ο Μυτιληναίος...!

Δεν περιγράφω άλλο...