afo.gr

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ

Άντε, με το δεξί η πρώτη "Υψηλή Τάση" του "νέου afo.gr"

ΤΗΛ ΑΛΗΘΕΙΑΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ...ΘΕΜΑΤΑ

Πάντως το video του κεντρικού θέματος της Δευτέρας (click) ήταν για "Υψηλή Τάση" και όχι για να προλογίσει τη νέα version.

Μην μας καίτε τα θέματα afoσυνάδελφοι. Περιοριστείτε στα φτηνά ειδησεογραφικά και στα ....Ημερολόγιά σας, πλίζ...!

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ

Πάντως το σίγουρο είναι ότι τη μεγαλύτερη δυσκολία για την αλήθεια, την έχει αυτός που θα πρέπει να την ακούσει και όχι αυτός που θα πρέπει να την πει.

Άρα, ψάξε το πρόβλημα στο αυτί σου και όχι στο λαρύγγι του άλλου... 

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΙΠ!

Εικοσιτετράωρος ντόρος προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιφέρεια Θεσσαλίας, όταν "παράγοντας" με αρκετές ιδιότητες που περιέχουν το πρόθεμα "πρώην" (πλέον), διαμαρτυρήθηκε επειδή ...αυξήθηκε το αγροτικό ρεύμα, λόγω των ...ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Τι να πει κανείς, για τα μυαλά της αλληνής... ;

Η Δ.Ε.Η.

Εντός 24ώρου απάντησε η ΔΕΗ, ότι καμία αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ δεν προέκυψε και έτσι μείναμε να αναρωτιόμαστε για μία ακόμα φορά:

- Τα Μέσα (εφημερίδες και site), με τι μέτρο και ποια νοημοσύνη αξιολογούν δηλώσεις και τοποθετήσεις...;

ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ...ΠΡΩΗΝ

Δηλαδή, από όλη την "είδηση" η μόνη αληθινή πραγματικότητα είναι το πρόθεμα "πρώην", που κολλάει από τούδε και στο εξής στις δηλώσεις του "παράγοντα". 

Είναι ένα πρόθεμα, το οποίο εξύμνησε κατά το απώτερο παρελθόν ο λαϊκός αοιδός Μιχάλης Μενιδιάτης, σε στίχους της Λούλας Παπαγιαννοπούλου:

ΔΙΑ ΠΑΝ' ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι, ο Μενιδιάτης έχει ερμηνεύσει και άλλα (αντίστοιχα) πολιτιστικά δημιουργήματα, όπως για παράδειγμα το περιβόητο: "Τάμπα Τούμπα". Ας το θυμηθούμε, δια ...παν ενδεχόμενο:

ROCK KARDITSAlightbox[500 300]Οι Teenege Lobotomy στο Documento - Σελίδα 2 ΡΟΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

ΜΟΥΣΙΚΗΜιας και περί μουσικής ο λόγος, είναι απαραίτητη η αναφορά μας στο αφιέρωμα της εφημερίδας Documento στο rock συγκρότημα "Teenage Lovotomy", στο φύλλο της περασμένης Κυριακής.

Το θέμα θα μας ήταν αδιάφορο, εάν στέλεχος του φιλόδοξου συγκροτήματος δεν ήταν ο πρωτότοκος γιος του εξαίρετου (!) Μέλους του Συνδέσμου κ. Κώστα Γιωτάκου.

TEENAGE LOBOTOMYlightbox[500 300]Οι Teenege Lobotomy στο Documento - Σελίδα 1 Δεξιά το αφιέρωμα, το οποίο θα ...καλύψει ενδεχόμενα κενά στη μουσική σας ενημέρωση!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ, ΜΑΣ ...ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ

Με τις χθεσινές πληρωμές από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. εξοφλήθηκε το 80% των αγροτικών πάρκων για τον Μάρτιο, μειώνοντας την υπερημέρια στις 126 ημέρες.

Λίγο ο ανάδρομος Ερμής, λίγο το -καθυστερημένο- πνεύμα των Χριστουγέννων (όπως είπαμε και παλαιότερα), έγινε κατορθωτή η μείωση καθυστέρησης 80 περίπου ημερών μέσα σε 2 - 2,5 μήνες!

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣΗ είδηση βέβαια που περάσατε στο "ντούκου" είναι αλλού: Ότι πληρώνονται όλοι. Πληρώνονται δηλαδή και όσοι ισχυρίζονταν δημόσια, ότι τα εξώδικα και οι αγωγές θα ...νευριάσουν τη ΔΕΗ και θα ...μας κάνει μούτρα.

Με την (προτεινόμενη) τακτική του "γλύψε-φωτογραφήσου", τώρα θα ήταν σε εκκρεμότητα ο Νοέμβρης, όχι ο Απρίλης...!

Αχ! Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;

Η ΔΙΑΦΟΡΑ 1

Δυο χρόνια και 5 μήνες έχουν περάσει από την έναρξης της Ομαδικής Ασφάλισης που προκάλεσε ο Σύνδεσμος το 2015.

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, από "παράγοντες της ασφαλιστικής πιάτσας" έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, σε βάρος της προσπάθειας της Διοίκησης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥΤην διαφορά της συμμετοχής στην Ομαδική Ασφάλεια του Συνδέσμου και της -απλώς- εκμετάλλευσης των κινήσεων του Συνδέσμου, ήδη την έχουν αντιληφθεί δεκάδες και είναι βέβαιο ότι θα την αντιληφθούν εκατοντάδες στην πορεία.

Δεν αναφερόμαστε βέβαια στο θέμα του κόστους, αλλά στο σημαντικότερο στοιχείο που εμπεριέχει μια ασφάλεια: Την αποζημίωση. Εκεί, έχουν χτυπήσει σε δεκάδες περιπτώσεις τα όργανα...

Όπερ σημαίνει ότι: Ασφαλίστηκα πιο φτηνά, εκμεταλλευόμενος την προσπάθεια του Συνδέσμου. Στη δύσκολη ώρα όμως, αποζημιώθηκα ή τρέχω ακόμα;

Σ' αυτό το κομμάτι, τα Μέλη του Συνδέσμου το μόνο που δεν κάνουν είναι ...να τρέχουν. Ας τρέξει "άλλος κόσμος" να βρει το "δίκιο" του. 

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ 2

Να γίνουμε επίσης πιο ξεκάθαροι:

Όταν αναφερόμαστε σε ασφάλιση, μιλάμε για την Ομαδική Ασφάλιση του Συνδέσμου και όχι για την ασφάλιση της Interamerican.

Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο ...υπάρχει μια ουσιώδη και αποτελεσματική διαφορά, ανάμεσα στα δύο, η οποία γίνεται αντιληπτή την ...δύσκολη ώρα!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΕΧΩ ΡΕΥΜΑΣτο θέμα της Ομαδικής Ασφάλισης, θα έχουμε ένα ειδικό αφιέρωμα εντός του Σεπτεμβρίου, όπου -μεταξύ άλλων- ο ασφαλιστικός σύμβουλος του Συνδέσμου κ. Κώστας Σιάτος, θα μας πει ενδιαφέροντα πράγματα on camera.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Που δηλώνω για υποψήφιος "Πρόεδρος της Κεντροαριστεράς", να τους πάρω το σκάλπ τώρα που έχω ρεύμα;

Πολύ ρεύμα...!

ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ ΟΙ ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ

Το "κάστανο" (που λέγαμε σε προηγούμενο επεισόδιο), είναι προφανές ότι έχει αναρίθμητους δυνητικούς προσκυνητές.

Δεξιά, αναρτήσεις φιλάθλων του Ολυμπιακού, τον Ιούνιο.

Ο Αύγουστος ...ανέτρεψε τις πρόωρες κρίσεις, αλλά ουδόλως θα κάμψει την διάθεση των "προφητών" (παντός είδους), οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσουν σε νέες ...τεκμηριωμένες προφητείες οσονούπω.

Μια ιδέα για τους ταλαντούχους προγραμματιστές, είναι να φτιάξουν έναν αλγόριθμο για το faceboοk και όπου "τσακώνει" μια ανοησία, να γίνεται εισήγηση διαγραφής του ανόητου από τους εκλογικούς καταλόγους.  

Θα είχαμε κοινωνική ροή εξελίξεων βελτιωμένη, κατά -τουλάχιστον- 30%

ΙΔΕΑ

Καλά ντε, μια ιδέα έριξα.

Αμέσως να με κατηγορήσεις ως ρατσιστή και ότι ...ωθώ στην καταστρατήγηση  της ελευθερίας της έκφρασης;  

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Διότι, για το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης έχουν γραφτεί πολλά. Για το δικαίωμα της προστασίας του πολίτη από τις -υποχρεωτικές- αντιαισθητικές προσλαμβάνουσες ...ούτε κουβέντα!

Καθόσον, η τροχαία -κάποια στιγμή- έχει το (νομικό) δικαίωμα να σου πάρει το δίπλωμα. Κάποια υπηρεσία με δικαίωμα να βάζει φίμωτρο, δεν υπάρχει (προς το παρών).

ΣΕΛΦΙΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ...ΣΕΛΦΙΣ

Την "σειρά" των φωτογραφιών που μας υποδηλώνει πόσο χλιδάτα (!) ήταν τα πράγματα με το ΠαΣοΚ και πόσο ...στριμόκωλα με τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα την έχετε δει.

Ε! βρήκα μια καλή, που αφορά την ...μετεξέλιξη των σέλφις και μπήκα στον πειρασμό να ...σας τη βάλω.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

Μ' αυτά και μ' αυτά, φτάνουμε στο Σεπτέμβρη, στον μήνα που "πλατσανάνε" οι αγρότες και ειδικότερα οι "βαμβακάδες".

ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ