afo.gr

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...;

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΔΙΑΖΥΓΙΑ

Διαζύγιο πήρε ο Απόστολος Γκλέτσος. Όχι τώρα. Το 2009!

Χρόνια αργότερα (το 2016), αλλά έεεεεγκαιρα για τα επόμενα ζευγάρια, δήλωσε για τα αίτια του διαζυγίου:

- «Η αλήθεια είναι πως καταλάβαμε πως δεν έχουμε τίποτα κοινό. Κάναμε επίσης το λάθος και δεν μείναμε μαζί πριν το γάμο....».

Τουτέστιν, πριν το σάλτο, τα ζευγάρια πρέπει να μένουν μαζί για κάποια περίοδο.

Κάνουμε την επισήμανση, στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε νεόδμητα ζευγάρια (παντός φύλου, φύλλου, φίλου και είδους) ώστε να φτάσουν σε διάρκεια γάμου πέραν του εξαμήνου και ...βλέπουμε!

Το "δόγμα" περί "κοινής συμβίωσης προ του γάμου", ισχύει και για τις πολιτικές συμπράξεις.

Μην πάει το μυαλό σου κάπου συγκεκριμένα. Δεν είμαι 'γω τέτοιος χαρακτήρας...

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ;

Αυτή (αριστερά) είναι η σημαία της Ουρουγουάης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Βρε μαζί σας κι εγώ: Να ζωστούμε τα άρματα, να προμηθευτούμε φυσεκλίκια, να πάρουμε την Πόλη, τη Σμύρνη να φτάσουμε στην Άγκυρα, μετά να πάρουμε τη Βόρειο Ήπειρο και ότι άλλο γεωγραφικό προκύψει στο διάβα μας.

Ωστόσο -και μετά από όλα αυτά- πάλι αυτή (αριστερά) θα είναι η σημαία της Ουρουγουάης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

60

Τις 60 έφτασαν οι "δεσμεύσεις συμμετοχής" (πλέον) στην ομαδική αγορά τρακτέρ. Ο αριθμός -και ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι αγορές θα γίνουν μετά από 10, 20 και 30 μήνες- εδραιώνει από σήμερα την επιτυχία του εγχειρήματος.  Επί του θεωρητικού ενδιαφέροντος είχαμε πάνω από 350 συμμετοχές, ωστόσο η "πρακτική δέσμευση" (με ...άπλετο χρόνο καταχώρησης) ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο.

Παράλληλα, η διαβαθμιστική αξιολόγηση των "δεσμεύσεων συμμετοχής" ανάλογα (κυρίως) με τον χρόνο που γίνεται από το κάθε Μέλος, δίνει την δυνατότητα στους "εξ' αρχής συμμετέχοντες" να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα  έναντι των υπολοίπων.

ΚΑΝΟΝΕΣ

Πάμε με κανόνες. Κανόνες, που -στην περίπτωση του Συνδέσμου- είναι προφανές ότι τηρούνται σήμερα, αλλά θα τηρηθούν και στο μέλλον.

Παράλληλα, αρκετά Μέλη δέχονται από συναδέλφους τους, το εξής ερώτημα:

- Γιατί να γραφτώ σ' αυτόν το σύλλογο; Αφού ότι είναι να γίνει ...θα γίνει για όλους...!

 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Έχουμε ακούσει για δεκάδες ιστορίες Μελών, οι οποίοι προτρέπουν συναδέλφους τους για να ενταχθούν στον σύλλογο.

Η άποψή μας είναι ότι δεν χρειάζεται. Το να γίνει μια ενημέρωση όπου απαιτείται ...ναι. Αλλά, η "προτροπή" για κάτι που ήδη έχει αλλάξει άρδην τον επαγγελματικό ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣτους προσανατολισμό, είναι ...πλεονασμός.

Άρα, στο επιχείρημα, πως:

- "Ότι είναι να γίνει, θα γίνει για όλους..." η απάντησή σας πρέπει να είναι:

- 'Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζεις..."

2.000

Κοντά στις 2.000 μέρες. Τόση θα είναι η διάρκεια ζωής του Συνδέσμου σε λίγες εβδομάδες.

Και, μπορεί βέβαια ο δικός μας σύνδεσμος να είναι πολύ "νηπιακότερος" του ...«Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Πετρομαγούλας» ο οποίος κάθε Απόκριες διοργανώνει τον ετήσιο χορό του μαζί με την λαχειοφόρο του, ωστόσο εδώ μιλάμε για ...2.000 ημέρες εργασίας!

Μη βγάζετε Σαββατοκύριακα και Πρωτοχρονιές, διότι εκατοντάδες Μέλη είδαν απαντήσεις στα ερωτήματά τους και τότε. Ή, να θυμηθούμε ότι οι περισσότερες εκδηλώσεις έγιναν Σαββατοκύριακα, για ευνόητους λόγους.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

Ότι είναι να γίνει (λοιπόν) θα γίνει για όλους...;

Είναι ένα ερώτημα. Αλλά, δεν είναι το μοναδικό. Έχουμε κι εμείς ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις:

  • Πόσο θα μου κοστίσει το υπόλοιπο του δανείου μου ή πόσο θα μου κοστίσει ένα νέο δάνειο για τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες;
  • Πότε θα χρειαστεί η ...ριζική αλλαγή των πανέλων και πόσο θα (μου) κοστίσει;
  • Τι θα γίνει στο ενδιαφέρον μελλοντικό ενδεχόμενο που προκύψει "εξωθεσμικό ενδιαφέρον" για αγορά ρεύματος, χωρίς την παρέμβαση του ΛΑΓΗΕ; Ποιος προμηθευτής θα ασχοληθεί με τις 600 ψωροκιλoβατώρες, σε σχέση με το ένα εκ. κιλοβατώρες, που είναι η δυναμική του Συνδέσμου;
  • Να πλύνω τα πανέλα μου με ...Αριέλ ή με Χλωρίνη...;
  • ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΓιατί δεν αποζημιώθηκα για την ζημιά μου, από την ασφαλιστική εταιρία;
  • Γιατί πληρώνω 30% ως 50% περισσότερο για τα αγροτικά μου εργαλεία...; 

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πολλά τα ερωτήματα, αλλά δεν χρειάζεται να απασχολούν το μυαλό των Μελών. Όταν έρθει η ώρα, θα έχουν ξεκούραστες απαντήσεις...!