afo.gr

Switch to desktop

Τους πνίγει η ενότητα - Απαντούν με ερασιτεχνική προπαγάνδα

ΕΝΟΤΗΤΑ

Ενωτική απάντηση από όλα τα μπλόκα της χώρας, δόθηκε σήμερα και από τη Σίνδο και από τη Νίκαια.

Οι αγρότες όλης της χώρας, δίνουν απάντηση στο σχεδιασμό του νέου ασφαλιστικού και φορολογικού και απαντούν:

  • Με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια στο κλείσιμο των δρόμων.
  • Αποκλείουν κάθε συζήτηση με τον Πρωθυπουργό, παρά μόνο εάν αυτή ξεκινήσει ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό
  • Μεγάλο συλλαλητήριο στην agrotica

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με την παρουσία εκπροσώπων περίπου 70 μπλόκων και αγροτικών φορέων, έλαβε χώρα στη Σίνδο η αγροτική σύσκεψη. Η σύσκεψη κράτησε 4 ώρες και βγήκε κοινό ανακοινωθέν, ομόφωνα.

Δέκα λεπτά μετά τη σύσκεψη αποχώρησε ο εκπρόσωπος του μπλόκου των Τεμπών, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη να συνεχιστούν ενωτικά οι κινητοποιήσεις.

ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Έγραφε, μόλις προχτές το afo.gr:

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

 

ΠΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

Για τον ιδιοκτήτη των "αγροτικών" ΜΜΕ κ. Πανάγο, γνωρίζαμε ότι είναι ένας ερασιτέχνης εκδότης που ευδοκίμησε (και οικονομικά), βασιζόμενος στο γνωστό γνωμικό: στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Ο Πανάγος ως γνωστόν "παίζει" στα ΜΜΕ με την εφημερίδα agrenda και το site: agronews.

Υπογράφει λοιπόν ο κ. Πανάγος τα εξής στο agronews:

" Μυστικές επαφές για συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου το Σάββατο, καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών μετά την αποχώρησή τους από τη συνέλευση της Σίνδου.
Όπως όλα δείχνουν, μια μικρή ομάδα εκπροσώπων αγροτών, τουτέστιν, Γκόντιας, Παναγής, Σπανούλης και λοιποί των φωτοβολταϊκών, έχει προσυμφωνήσει επίσκεψη στο Μαξίμου για το ερχόμενο Σάββατο και θέλησε με να μεταβάλει τη συνάντηση της Σίνδου σε νομιμοποιητική διαδικασία προειλημμένων αποφάσεων και επιλογών.

 Γύρω στις 6 το απόγευμα της Τρίτης και μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης στη Σύνδο ο Χρήστος Γκόντιας επικοινώνησε με το AgroNews, καθιστώντας σαφές ότι δεν υπήρξε επαφή με το Μαξίμου και πολύ περισσότερο δεν είχε κλειστεί ραντεβού για συνάντηση με τον πρωθυπουργό το ερχόμενο Σάββατο. Ανάλογη άρνηση, φυσικά κατόπιν εορτής, ότι επίκειται ραντεβού με τον πρωθυπουργό, υπηρξε προς το AgroNews και από τον εκπρόσωπο του ΠΣΑΦ Κώστα Σπανούλη "

ΓΡΑΜΜΗ - ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Πάμε τώρα στο "ζουμί", για να δείτε πως στην Ελλάδα, καταφέρνει ακόμα κι ένας ερασιτέχνης προπαγανδιστής να γίνει εκδότης και να βγάζει μεροκάματο στην πλάτη του αγρότη:

  • Ερώτημα προς τον Πανάγο:  Ποιος είναι αυτός που σε "ενημέρωσε" για την δήθεν συνάντηση; Yπάρχει άραγε ή μετά από εκδότης, θέλεις να γίνεις και "Νίκος Φώσκολος";
  • Στην 3η γραμμή, ξεκινάει με τη φράση: "Όπως όλα δείχνουν...."! Δεν υπάρχει ποτέ αυτή η φράση σε δημοσιογραφική αναφορά για επικείμενο ραντεβού. Ποια όλα ...δείχνουν; Τα μερομήνια; Οι καιρικές συνθήκες; Οι τροχονόμοι; Ποιος δείχνει βρε Πανάγο; Η φαντασία σου μήπως...;

Ο Πανάγος όμως εδώ, ήθελε να "διανθίσει" το ψέμα του, αλλά παράλληλα να αφήσει έωλη την είδηση ώστε (δήθεν) να μην εκτεθεί δημοσιογραφικά.

  • Γράφει παρακάτω: " Ανάλογη άρνηση, φυσικά κατόπιν εορτής ....υπήρξε και από τον Σπανούλη".

Δηλαδή, πότε ήταν η "εορτή" βρε Πανάγο, για να σε πάρει τηλέφωνο ο Σπανούλης ...κατόπιν εορτής; Όταν ήταν στη σύσκεψη η οποία τέλειωσε στις 15.30;

Στίς 2.00 έγραψες το ψέμα σου, στις 3.30 τέλειωσε η σύσκεψη, στις 4.00 ο Σπανούλης σε πήρε τηλέφωνο. Πότε έπρεπε να σε πάρει; Από προχτές; πριν καν γράψεις το φανταστικό σενάριό σου;

Και αφού "βρήκες" τη (δήθεν) σύσκεψη, ποιο μπορεί να ήταν το αντικείμενο; Να παραμείνει ο ΟΓΑ για τη μισή Ελλάδα και η υπόλοιπη να πάει στο ...ΤΕΒΕ;

Πες μας και το ζουμί ντε. Τι δημοσιογράφος είσαι...;

ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ - ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΖΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Η ενότητα τους πνίγει. Και τους ...καθ' ύλην αρμόδιους και τους δημοσιογράφους που το παίζουν προστάτες των αγροτών.

Η πίεση αυξάνεται και τα επιχειρήματά τους για διάσπαση -όπως το είπαμε και στο προχθεσινό άρθρο- θα είναι πάντα ερασιτεχνικά, διότι ακόμα και σε αυτό αποδείχτηκαν ανίκανοι.

Ο Πανάγος, μπορεί να μεταφέρει στον Τσίπρα να μην περιμένει άδικα τον Σπανούλη το Σάββατο, διότι έχει ραντεβού με τον Ματέο Ρέντζι στην Ιταλία. Μια άλλη φορά βρε αδερφέ... δε χάθηκε ο κόσμος...!

Τα υπόλοιπα στα μπλόκα!

ΝΥΦΙΤΣΑΓΙΑ ΤΗ ΝΥΦΙΤΣΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Σε ότι αφορά την άνω των 50 years νυφίτσα της Λάρισας, που το μεσημέρι "ξεσάλωνε" στα ραδιόφωνα και το βράδυ συμμαζεύτηκε, θα τα πούμε μετά τον αγώνα.

Μέχρι τότε, καλύτερα να παραμείνει στην Αθήνα (εκεί από όπου μας ενημερώνει για όσα έγιναν στη ...Σίνδο!), διότι το κλίμα στη Λάρισα, παραέγινε βαρύ γι αυτόν!

Πιο βαρύ από ότι ήταν πριν 10 μέρες (ξέρει αυτός...!)